Action Images via Reuters
IZJAVE NAKON UTAKMICE

SOLSKJAER SE NE PREDAJE 'Ovo je bilo otrežnjenje, ali ništa nije gotovo!; NAJSKUPLJI NOGOMETAŠ SVIJETA PORUČIO 'Ovo je bilo samo prvo poluvrijeme'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2019. 00:36

Nogometaši Paris Saint-Germaina ostvarili su veliku pobjedu na Old Traffordu, gdje su sa 2-0 (0-0) nadigrali Manchester United u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Bio je to prvi poraz Norvežanina otkako je na klupi Manchester Uniteda zamijenio Josea Mourinha. Njegovi igrači su ostavili vrlo blijed dojam i 6. ožujka na Parku prinčeva će morati izvesti čudo kako bi izborili mjesto u četvrtfinalu.

- Ovo je sudar sa stvarnosti za ovu momčad Uniteda i to nije loša stvar. Iz ovog poraza moraju nešto naučiti. Trener Ole Gunner Solskjær se sigurno pripremio za ovaj trenutak. Problem Uniteda večeras je bio što nisu previše pokazali u napadu dok se PSG s druge strane bez dva najbolja igrača prošetao. Kada je Pogba u pitanju sada se može vidjeti koliko je napradovao u posljednjih nekoliko mjeseci. Danas ga je Marquinos čuvao i nije imao previše prostora - rekao je legedarni stoper Uniteda Rio Ferdinand.

- Igrali smo u novom sustavu na kojeg nismo navikli. Igrali smo s više veznjaka nego napadača i trebalo nam je vremena da se naviknemo iako, za takvo nešto možeš biti kažnjen u Ligi prvaka. Zadovoljni smo ishodom, ali to je samo 'prvo poluvrijeme' ovog dvoboja. Moramo se sada spremiti za uzvrat u Parizu, imali smo problema sa snagom u posljednjih 20 minuta. Imao sada tri tjedna za oporavak, ali vjerujem da možemo proći dalje - poručio je nakon utakmice Kylian Mbappe.

Trener Uniteda Ole Gunner Solskjær nakon susreta je kazao:

- Moglo se vidjeti da nismo igrali puno utakmica na ovom nivou u posljednje vrijeme. Ali, planine postoje da bi ih se osvojilo. Ne može se reći da je sve gotovo. Moramo napredovati želimo li ostvariti povoljan rezultat u uzvratu, ali ovo je bilo jedno dobro otrežnjenje.

Linker
01. svibanj 2024 14:06