REUTERS
'BESKRAJNO HVALA'

'MOJ SAN JE UMRO' Emotivno oproštajno pismo slomljenog Ranierija ostavit će vas s mokrim očima i velikom knedlom u grlu

'Nitko nam nikada neće moći oduzeti ono što smo napravili i nadam se da razmišljate o tome te da vam to izmamljuje osmijeh kao meni. Bilo je to razdoblje čuda i velike sreće koju nikada neću zaboraviti. Bilo mi je zadovoljstvo i čast biti prvak s vama'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2017. 20:29

Nakon što mu je vodstvo kluba kojem je donio senzacionalni naslov prvaka Engleske, uručilo otkaz, Claudio Ranieri odlučio se od svojih 'lisica' oprostiti emotivnim pismom.

"Jučer je umro moj san. Nakon euforije prošle sezone i osvajanja naslova prvaka Engleske sve što sam ikad sanjao je da ostanem u Leicester Cityju, klubu kojeg volim i kojeg ću zauvijek voljeti. Nažalost, to se neće dogoditi...", napisao je Ranieri pa nastavio:

"Hvala mojoj supruzi Rosanni i cijeloj mojoj obitelji na nevjerojatnoj potpori za vrijeme mog boravka u Leicesteru. Hvala i Paolu i Andrei koji su bili uz mene na ovom putovanju, kao i Steveu Kutneru te Francu Granellu koji su me doveli u priliku da budem prvak."

"Međutim, moram zahvaliti i Leicesteru. Naša zajednička avantura bila je nevjerojatna i živjet će u meni zauvijek. Hvala i svim novinarima koji su uživali u izvještavanju o najvećoj nogometnoj priči. Iz sveg srca hvala svima u klubu, svim igračima, zaposlenicima, i svakome tko je bio tamo kao dio svega onoga što smo postigli."

"Beskrajno hvala i vama, navijačima. Od prvog dana ste me srčano primili i voljeli kao što sam i ja vas volio. Nitko nam nikada neće moći oduzeti ono što smo napravili i nadam se da razmišljate o tome te da vam to izmamljuje osmijeh kao meni. Bilo je to razdoblje čuda i velike sreće koju nikada neću zaboraviti. Bilo mi je zadovoljstvo i čast biti prvak s vama", napisao je 65-godišnji Rimljanin.

Linker
26. travanj 2024 12:59