Reuters / Andrew Boyers / REUTERS
SASTANAK S PREDSJEDNIKOM

ŠOKANTNA POZADINA SMJENE CLAUDIJA RANIERIJA Napravio je od njih zvijezde, a evo kako su mu zabili nož u leđa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. veljača 2017. 12:35

Engleski tabloidi otkrili su imena četvorice nogometaša Leicester Cityja koji su se pojavili na sastanku s čelnicima kluba dan prije nego što je Claudio Ranieri smijenjen s mjesta trenera.

Radi se o Jamieju Vardyu, Kasperu Schmeichelu, Wesu Morganu i Marcu Albrightonu, igračima koji su, prema navodima otočkih medija, sastančili s predsjednikom kluba dan prije utakmice protiv Seville u osmini finala Lige prvaka i otvoreno tražili smjenu. Igrači koji nisu bili poznati široj javnosti prije senzacionalnog naslova prvaka prošle godine su tako, praktički - izdali Ranierija i zabili mu nož u leđa.

Kako se i ispostavilo, želje su im uslišene, a Ranieri je obavijest o otkazu dobio nedugo nakon dvoboja u Španjolskoj kojeg su inače izgubili 2:1.

Inače, zvijezde Leicestera, tvrdi "The Sun" jutros, sastale su se s vodstvom kluba čak četiri puta kako bi pokušali srediti otkaz talijanskom stručnjaku. Prvi takav sastanak održan je u prosincu s direktorom Johnom Rudkinom, a pritisak je pojačan nakon šokantnog poraza od Hull Cityja.

Britain Soccer Football - Leicester City v Everton - Barclays Premier League - King Power Stadium - 7/5/16 Leicester City manager Claudio Ranieri, Chairman Vichai Srivaddhanaprabha and players with the trophy as they celebrate winning the Barclays Premier League Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / Andrew Boyers / REUTERS

Linker
28. travanj 2024 19:20