REUTERS/Rebecca Naden
DOBITNI RECEPT

NAKON SOLSKJAEROVOG DOLASKA SVE SE PROMIJENILO Srpski veznjak otkrio jednostavnu poruku legendarnog Norvežanina koji je naslijedio Mourinha

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2018. 19:05

Ole Gunnar Solskjaer teško je mogao zamisliti bolji start na klupi Manchester Uniteda. Njegova momčad u subotu je isprašila Cardiff u gostima s 5:1 u prvoj utakmici Norvežanina na klupi 'Crvenih vragova' nakon preuzimanja klupe 'Crvenih vragova'.

Manchester United djelovao je poletno i raspucano, aslavili su dvama golovima Jessea Lingarda i po jednim Marcusa Rashforda, Anthonyja Martiala i Andera Herrere.

Srpski reprezentativac iz redova Manchester Uniteda Nemanja Matić otkrio je kakve je upute Solskjaer dao igračima uoči susreta.

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 11: Nemanja Matic of Manchester United looks dejected after Manchester City's third goal during the Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on November 11, 2018 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Mike Hewitt/Getty Images

"Imao je svega dva dana s nama prije utakmice, ali imali smo nekoliko sastanaka. Rekao nam je da igramo više napadački, da budemo opasniji u napadu, da više trčimo i da se borimo za svaku loptu. Upravo to smo i napravili", rekao je Matić.

Sljedeće dvije utakmice Solskjaerov United igra kod kuće, a suparnici su im Huddersfield (26. prosinca) i Bournemouth (30. prosinca).

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 12:50