REUTERS/Rebecca
DODATNI MOTIV

PROCURIO VELIKI DOGOVOR SOLSKJAERA I UPRAVE MANCHESTER UNITEDA Ispuni li njihov glavni cilj, Norvežanin će zaraditi bonus od kojeg 'boli glava'?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. prosinac 2018. 19:46

Manchester United u srijedu će u 19. kolu na svom terenu dočekati Huddersfield, a ta će utakmica ujedno označiti trenerski debi Ole Gunnara Solskjaera pred publikom na Old Traffordu.

Podsjetimo, Norvežanin je na klupi 'Crvenih vragova' naslijedio Josea Mourinha nakon što je ovaj još prošlog tjedna dobio otkaz.

Solskjaer je doveden kao privremeno rješenje do kraja sezone, a svojom je prvom utakmicom, u kojoj je na gostovanju srušio Cardiff s visokih 5:1, odmah u startu dao do znanja da će se svim silama boriti za ugovor koji bi ga nešto duže ostavio na klupi engleskog velikana.

Soccer Football - Premier League - Cardiff City v Manchester United - Cardiff City Stadium, Cardiff, Britain - December 22, 2018  Manchester United interim manager Ole Gunnar Solskjaer celebrates after the match  REUTERS/Rebecca Naden  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Rebecca Naden

United u ovim trenucima s 29 bodova zauzima šesto mjesto u Premiershipu te zaostaje osam bodova od onih koja vode u Europu, a plasman u Ligu prvaka je, kako piše britanski Mirror, glavni cilj koji su čelnici klupa postavili pred Solskjaera.

Ako uspije ispuniti želje Uprave, ona bi mu prema navodima istog medija trebala isplatiti bonus vrijedan čak dva milijuna funti. Tko zna, možda bi u tom slučaju dobio i novi ugovor...

Rezultati by SofaScore

Linker
08. svibanj 2024 11:09