JUSTIN TALLIS AFP
NAVIJAČI PRESUDILI

'NE ŽELIM BITI NEKOREKTAN PREMA LOVRENU, ALI MORAM TO REĆI...' KAPETAN SENZACIJE OTKRIO KAKO JE IZBACIO HRVATA, INTERNET GORI 'Lovren nije kriv!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2020. 09:01

Prava senzacija dogodila se u 28. kolu Premiershipa, do subote pretposljednja momčad lige iz Watforda pobijedila je Liverpool, aktualnog prvaka Europe i vodeću momčad engleskog prvenstva s 3:0.

Dva je pogotka postigao 22-godišnji senegalski napadač Ismaila Sarr, a treći gol djelo je kapetana Troya Deeneyja. Cijeli je susret odigrao hrvatski branič Dejan Lovren.

Upravo je kapetan Watforda komentirao Lovrenov nastup nakon poraza na Vicarage Roadu:

"Ne želim biti nekorektan prema njemu i reći da je slabiji od mene, ali shvatio sam da se želi 'potući' sa mnom, a to je takav način igre koja meni u potpunosti odgovara. Ako se netko želi nadjačavati sa mnom, neka se pomiri s time da će imati jako tešku večer. Čini mi se da je upravo to presudilo kod prvoga gola, htio me zagraditi na snagu, a ja sam ga očito izigrao jer je Sarr zabio onakav gol", izjavio je Deeney.

Lovren je uistinu imao tešku večer, pogotovo iz razloga što mu je Klopp dao prednost u odnosu na Joela Matipa, a neki smatraju da tu priliku nije opravdao. Navijači Redsa bili su podijeljeni u vezi izvedbe braniča Vatrenih na stadionu Watforda i njihovi su komentari zasuli društvene mreže:

'Ne razumijem kako je Lovren dobio prednost u odnosu na Matipa'

'Kakvog smisla ima da starta Lovren, a ne Matip?!'

'Misli li netko da Lovren sa sobom nosi lošu karmu ili sam to samo ja?'

'Treba li nam Lovren za iduću sezonu?'

'Ako krivite Lovrena za ovaj poraz, onda niste pravi navijač Liverpoola. Nisam njegov ljubitelj, ali za večerašnji poraz nije on kriv.'

'Ne možemo za sve kriviti Lovrena... ili?'

Ovim porazom Liverpool je propustio priliku postati i prvi klub u povijesti elitnog razreda engleskog nogometa s 19 pobjeda zaredom. Ostao je na 18 koliko je ostvario i Manchester City 2017. godine.

Navijače Liverpoola može utješiti činjenica kako ovaj poraz neće bitnije utjecati u bobi za naslov prvaka. Redsi i dalje imaju ogromna 22 boda više od Guardiolina Manchester Cityja.

Linker
02. svibanj 2024 04:17