Alex Livesey Getty Images
NOVI TERMIN

OLUJA JE ODGODILA NJIHOVU UTAKMICU, A SADA NEĆE GLEDATI LIGU PRVAKA: City i West Ham se dogovorili, TV-kuće nemaju ništa protiv...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2020. 19:45

Utakmica 26. kola engleske Premier lige koja se trebala odigrati protekle nedjelje između Manchester Cityja i West Hama bila je odgođena zbog vremenskih neprilika. Oluja Ciara nije dala da se odigra, pa su klubovi u dogovoru s vlasnicima TV-prava i Premier ligom morali ustanoviti novi termin.

Budući da se ulazi u drugi dio sezone, kada osim ligaškog i kup-nogometa primat ponovo preuzimaju europska natjecanja uz jedan termin za reprezentativne akcije u ožujku, malo je slobodnog mjesta za eventualne utakmice koje se otkazuju iz bilo kojeg razloga. Tako će City i West Ham imati skraćenu stanku, budući da je termin pronađen već sljedećeg tjedna.

Dakle, na Etihadu će se igrati u srijedu od 20.30 sati. Problem je bio što je to vrijeme kad se igraju utakmice Lige prvaka, ali britanski Sky koji ima TV-prava za tu utakmicu ne vidi problem, budući da Ligu prvaka u Velikoj Britaniji radi druga TV-kuća.

Iz Cityja su javili da će svi oni koji ne mogu doći na utakmicu protiv West Hama sljedeće srijede dobiti puni povrat novca, a West Ham će organizirati besplatan prijevoz za sve njihove navijače koji namjeravaju doći na Etihad.

Linker
26. travanj 2024 16:29