Laurence Griffiths Getty Images
LOŠE VIJESTI

DOLAZI ORKANSKA OLUJA, OTKAZUJU SE UTAKMICE DILJEM EUROPE Zbog straha od velikog nevremena danas neće igrati ni Manchester City!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2020. 14:27

Nakon što su još otkazane prvoligaške utakmice u Nizozezemskoj i Belgiji, stigle su loše vijesti i iz Njemačke i Engleske.

Utakmica 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva između Borussije Moenchengladbach i Koelna, koja je trebala početi 15.30, odgođena je zbog nadolazeće oluje nazvane 'Chiara' i loše vremenske prognoze.

"Uoči i za vrijeme utakmice Njemačka meteorološka služba ne predviđa opasnost od nepovoljnih vremenskih uvjeta, ali nedugo nakon završetka dvoboja oluja Sabine će proći ovim područjem i dostići vrhunac u večernjim satima. Kako navijačima ne možemo jamčiti siguran povratak, Borussia je odlučila odgoditi odigravanje utakmice, nakon konzultacija s gradskim vlastima, vatrogascima, policijom i vodstvom Njemačke nogometne lige", stoji u priopćenju na internetskom portalu Borussije iz Moenchengladbacha.

Još nije poznat novi datum odigravanja utakmice.

Zbog orkanske oluje koja bijesni sjeverom Europe, otkazana je na kraju utakmica Manchester Cityja i West Hama, koja je bila na rasporedu danas u 17.30.

Meteorolozi predviđaju da bi udari vjetra mogli biti i do 120 kilometara na sat, a u tim uvjetima ne može se jamčiti sigurnost igrača i navijača.

Linker
06. svibanj 2024 20:08