Instagram
NOGOMETAŠI - BORCI

SRETAN BOŽIĆ, DEČKI! HEJ, ZAŠTO JE ON ODJEVEN KAO HRVAČ? Klupski suigrači iznenadili ga posebnim poklonom, jedan je dobio i boksačke rukavice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2019. 18:31

Engleski nogometni klubovi ne miruju. Igra se na Boxing Day, odnosno na Štefanje, pa onda i za vikend, pa onda i prvog dana nadolazeće godine. Mnogi se igrači i treneri bune, ali tako je svake godine. Božić je za nogometaše u elitnim razredima engleskog nogometa sve samo ne blagdan kojeg provode sa svojim obiteljima.

Kako bi što kvalitetnije proveli vrijeme između treninga, nogometaši londonskog Chelseaja odlučili su sami napraviti svoju predbožićnu zabavu. Međusobno su si kupili poklone i nakon darivanja "okinuli" jednu zajedničku fotografiju koju je na svoj Twitter-profil stavio Toni Rudiger.

U pripremi za njihov ogled protiv Southamptona bilo je i zanimljivih poklona. Tako je primjerice veznjak Ross Barkley dobio repliku pojasa kojeg nosi hrvačka legenda WWE federacije, John Cena. Poklon mu je osobno uručio rezervni vratar Willy Caballero koji je na svom Instagramu objasnio sve... Kad vidite fotografiju, sve će vam biti jasno.

Suigrači su primjerice, N'Golu Kanteu poklonili kapu na pokemona Pikachua, dok je Ruben Loftus-Cheek dobio boksačke rukavice. Mateo Kovačić na Boxing Day neće nastupiti zbog suspenzije poradi akumuliranih žutih kartona, ali bio je na zajedničkoj fotografiji sa zanimljivim šeširom.

Linker
26. travanj 2024 04:36