Alexis Sanchez
 Matthew Lewis/Getty Images / Getty Images
NIJE OPRAVDAO ULOŽENO

'SVI ZNAMO ZAŠTO JE ON DOŠAO U MANCHESTER UNITED, ALI TO SE NE SMIJE JAVNO REĆI' Svima je dosta preplaćene zvijezde!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2019. 14:52

Čileanac Alexis Sanchez stigao je u Manchester United početkom 2018. godine iz Arsenala i postao najskuplji nogometaš kluba, ali i u Engleskoj. Od napadača se na Old Traffordu puno očekivalo, ali nažalost po Crvene vragove nije opravdao uloženo i navijači kluba sve više zazivaju njegov odlazak. Mora se i priznati kako je Čileanac imao ove sezone puno porblema s ozljedama, ali i kada je igrao, to nije bilo na nekoj visokoj razini.

Jedan od najvećih problema i ono što najviše smeta navijače Uniteda je Sanchezova plaća koja iznosi vrtoglavih 500 tisuća funti tjedno i već sada se zna kako će u Manchesteru učiniti sve kako bi ga ovog ljeta prodali i tako oslobodili budžet za druge igrače.

Ovo je tema koja muči sve u klubu, pa tako i neke bivše nogometaše, a jedan od njih je i Francuz Patrice Evra.

Soccer Football - Premier League - Huddersfield Town v Manchester United - John Smith's Stadium, Huddersfield, Britain - May 5, 2019  Manchester United's Alexis Sanchez in action    Action Images via Rceuters/Jason Cairnduff  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters

- Neki igrači ovdje dođu samo zbog novca i to me nije strah reći. To svi znaju, ali nitko ne smije javno reći. Nemam ništa protiv Sancheza, ali kada sam vidio koliko su mu novca dali shvatio sam da to nije klub kojeg svi znamo, kazao je Evra za engleske medije, pa nastavio:

- Mogao je završiti i u Cityju koji je davao manje novca, ali tamo bi igrao bolji nogomet nego u Unitedu. Žao mi je, ali City igra bolje od Uniteda i to je zbog Pepa Guardiole. Mene zanima zašto je odabrao ovaj klub, nemojte mi samo reći da navija za United otkako je bio dijete. Došao je ili zbog novca ili zbog činjenice da je došao i uzeo broj sedam kako bi bio zvijezda - rekao je Evra.

Linker
25. travanj 2024 21:49