REUTERS/Andrew Yates
NISU SKRIVALI NEZADOVOLJSTVO

NAVIJAČI MAN. UNITEDA OKRENULI LEĐA SOLSKJAERU Nakon posrtanja u zadnjem kolu uslijedila je lavina kritika: 'Svaki drugi klub već bi ga smijenio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2019. 10:04

Čini se kako su navijači Manchester Uniteda okrenuli leđa menadžeru Ole Gunnar Solskjaeru. Pišu tako mnogi engleski mediji, među ostalima i Daily Mail.

Po dolasku na klupu 'Crvenih vragova' i preuzimanju momčadi od Josea Mourinha norveški trener se prometnuo u junaka navijača. Uslijedila je serija od 12 utakmica bez poraza, a izbacivanje PSG-a iz Lige prvaka u osmini finala oduševilo je sve. Međutim, ubrzo je uslijedilo grubo trežnjenje i Manchester United je sezonu završio s tek jednom pobjedom u zadnjih sedam premierligaških susreta. Kulminacija nezadovoljstva uslijedila je nakon 2:0 poraza od slabašnog Cardiffa u nedjeljnoj utakmici posljednjeg premierligaškog kola.

"Svaki klub, svaki drugi klub izuzev Manchester Uniteda već bi smijenio Solskjaera. Ovo je užasna forma", napisao je jedan navijač.

"Solskjaera treba smijeniti i dovesti trenera koji ima napadački mentalni sklop", napisao je drugi navijač putem Twittera.

Treći je pak komentirao: "U ovom trenutku treba zaboraviti na osjećaje i dovesti Pochettina".

Hoće li Solskjaer na kraju ostati na klupi ili će u klubu poslušati savjete dijela navijača koji smatraju da on nije najbolje rješenje za budućnost, ostaje za vidjeti. U svakom slučaju, pred Unitedom je turbulentno ljeto tijekom kojeg će doći do brojnih promjena.

Linker
05. svibanj 2024 05:35