Aitor Alcalde/Getty Images
KREĆU PO NAPADAČA

ČELNIŠTVO BARCELONE ODLUČILO, PRONAĐEN JE ČOVJEK KOJI ĆE IH IZVUĆI IZ KRIZE: Cijena transfera je poznata, on će biti doveden zbog još jednog razloga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2020. 19:06

Španjolski mediji ovih dana bruje o krizi u redovima aktualnog španjolskog prvaka Barcelone. Neki od glavnih igrača su ozlijeđeni, a najveća "rupa" je na mjestu napadača. Bez Suareza i Dembelea morat će Katalonci odraditi dobar dio druge polovice sezone, još se uvijek pokušava dovesti netko uz posebnu dozvolu La Lige.

Dok se traži novo privremeno rješenje, čini se da je odluka o novom vođi napada koji će na Camp Nou stolovati od ljeta upravo donešena. Taj netko je Interov napadač Lautaro Martinez.

Tročlana Barcina komisija kojoj su u sastavu bili direktor Oscar Grau, sportski direktor Eric Abidal i trener Quique Setien donijela je odluku o tome da se krene u realizaciju toga transfera.

Cijena posla se zna. Izlazna klauzula u ugovoru kojeg Argentinac ima s klubom sa San Sira je 111 milijuna eura. Ta će se cijena platiti, a Lautaro je izabran jer se i na druge načine može dobro uklopiti u sastav Barce. Jasno, i biti od velike koristi Lionelu Messiju.

Linker
25. travanj 2024 16:15