Getty Images
NERASKIDIVA VEZA

FOTO: MESSI JE USAMLJEN, KAKO ĆE BARCELONA U NASTAVAK SEZONE? Jedna statistika pokazuje koliko je Leo zapravo ovisan o suradnji sa Suarezom!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2020. 15:43

"Lionel Messi je usamljen", naslov je koji je izbacila Marca. Tekst sugerira koliko je zapravo sjajna suradnja Argentinca i Luisa Suareza na terenu, dvojice prijatelja i van travnjaka, te koliko bi Barcelona mogla biti u problemima u nastavku sezone...

Od kad je stigao u klub, a dogodilo se to još 2014. godine, niti jedan igrač nije toliko odgovarao Messiju kao što je upravo Urugvajac. I brojke to jasno pokazuju, jer njihova suradnja omogućila je čak 70% golova od tog razdoblja do danas.

Ousmane Dembele, Ansu Fati ili Carles Perez, svi su debelo iza kad su u pitanju brojke. Čak niti Antoine Griezmann nije baš u pravom smislu "ispunio očekivanja", no ima još vremena, posebice u ovom razdoblju ta bi se suradnja mogla rasplamsati.

"Oni su bliski prijatelji i izvan terena, kao i njihove obitelji. I sigurno se ne može podcijeniti gubitak ove suradnje", zaključuje Marca.

Linker
26. travanj 2024 09:44