screenshot
SKUPO IH KOŠTALA POGREŠKA SUCA

GDJE JE TO GLEDAO SUDAC NAKON BRUTALNOG PREKRŠAJA NA MODRIĆU? Situacija zbog koje su Madriđani izgubili živce, ali i ostali bez važnih bodova

Piše: HinaObjavljeno: 02. prosinac 2017. 23:52

Nogometaši Reala nisu iskoristili Barcelonin domaći „kiks” protiv Celte i s gostovanja u Baskiji vratili su se samo s jednim bodom, pa je Barca zadržala prednost od osam bodova.

Athletic Bilbao je po jakoj kiši izborio 0:0 remi, iako su Madriđani bili bolji, posebno u drugom dijelu, u posljednjih pola sata dvoboja, kad su stisnuli domaćina, ali nisu pronašli put do mreže sigurnog 23-godišnjeg vratara Arrizabalage.

Nakon obnove stadiona San Mames u Bilbau, Cristiano Ronaldo već petu uzastopnu utakmicu na tom novom zdanju nije zabio gol! Imao je nekoliko šansi, uzdrmao je i vratnicu (Benzema također!), ali u strijelce se nije upisao. Za domaćina je dva puta zaprijetio Aduriz...

screenshot

OVDJE POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE

Luka Modrić odigao je 150. utakmicu za Real u La Ligi, bio je solidan, a zadnjih osam minuta na travnjaku je bio i Mateo Kovačić. Dodajmo da je u 86. minuti zbog drugog žutog kartona isključen Realov kapetan, Sergio Ramos, pa ga neće biti u sljedećem kolu protiv Seville, baš kao ni „požutjelih” Carvajala i Casemira.

Osim što nisu uspjeli upisati pobjedu na gostovanju kod Bilbaoa, valja istaknuti i jednu zanimljivu siutaciju u 57. minuti utakmice.

Naime, našeg je reprezentativca pokosio domaći nogometaš, a sudac utakmice odlučio je zaustaviti susret iako se Ronaldo nalazio u izglednoj situaciji za postizanje pogotka. Burno su reagirali nogometaši Reala nakon ovog previda, ali to im nije pomoglo. POGLEDAJTE VIDEO!

screenshot

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. travanj 2024 20:33