REUTERS
KAO IZ SNOVA

KAKAV TJEDAN ZA JUNAKA EL CLASICA! PRVO DOBIO SINA PA ZABIO HAT-TRICK REALU 'Moramo biti ponosni što smo ovo postigli bez Messija'

Piše: Marino PleićObjavljeno: 29. listopad 2018. 11:53

Kakav show program Luisa Suareza! Kakav tjedan sjajnog urugvajskog napadača! Prvo mu je na svijet došlo treće dijete, sin Lauti, a potom je u jučerašnjem u El Clasicu hat-trickom srušio Real Madrid, na najbolji mogući način nadomjestivši izostanak Lionela Messija i odvevši Barcelonu na čelo prvenstvene ljestvice sa sedam bodova ispred Kraljevskog kluba.

SAŽETAK POGLEDAJTE OVDJE

Izuzmemo li čudesnog Lionela Messija, Suarez je prvi Barcelonin nogometaš nakon Romarija 1994. godine u El Clasicu koji je postigao hat-trick. Isto tako, zanimljivo je kako je Suarez postao prvi igrač nakon Messija i Cristina Ronalda koji je zabio pogodak iz kaznenog udarca u velikom španjolskom derbiju. Posljednji put je to pošlo za nogom Ruudu van Nistelrooyu još 2008. godine, a ukupno je ovo bio deveti gol urugvajskog napadača madridskom klubu.

- Real Madrid je u drugom poluvremenu istrčao kako bi preokrenuo utakmicu, no dobro smo odgovorili - rekao je Suarez.

- Moramo biti ponosni što smo ovo postigli bez Messija. Meni uvijek dobro ide protiv Real Madrida, no najbitnija je pobjeda.

Linker
26. travanj 2024 18:45