screenshot
SUDAC U PRVOM PLANU

MODRIĆ IZNUDIO PENAL ZA SLAVLJE REALA UZ VELIKU KONTROVERZU Kraljevi slavili nakon poništenog gola Malage koji je podigao nogometnu Španjolsku na noge

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2017. 20:41

Real je na domaćem terenu u 13. kolu Primere slavio protiv Malage 3:2, a susret je obilježio kontroverzni poništeni gol za Malagu na samom kraju prvog poluvremena.

Karim Benzema i Casemiro su u prvom dijelu bili strijelci za 'kraljeve', ali je žilava Malaga, koja je u 12 prethodnih kola postigla samo osam golova, uspijevala dvaput izjednačiti preko Diega Rolana i Gonzala Castra.

Luka Modrić je ušao u igru u 62. minuti umjesto Isca kod rezultata 2:2, a upravo je on iznudio penal iz kojeg je Ronaldo zabio za pobjedu. Točnije, njegov udarac s bijele točke prvo je branio gostujući golman, no lopta se odbila ravno u noge Portuglacu koji ju je tada pospremio u mrežu za svoj tek drugi gol u španjolskom prvenstvu ove sezone.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Baysse je zabio za Malagu, no sudac Jesús Gil Manzano je poništio gol. Odmah se krenulo u svlačionicu pa su gosti protestirali jer su mislili kako je Manzano svirao kraj poluvremena.

Ispostavilo se kako je svirao prekršaj u napadu francuskog igrača koji se uskoku malo naslonio rukama na Carvajala.

"Kada bi se ovakvi prekršaji stalno svirali imali bi stotine penala u svakom kolu", kratak i jasan je bio sudački ekspert Andújar Oliver za Marcu, a njegov kolgega Iturralde González je za As izjavio:

"Sudac je zbunio sve jer ako je sudio prekršaj morao je dati još malo vremena da se izvede taj prekršaj, međutim po meni ovo nije bio prekršaj."

Pogledajte spornu situaciju na 7:47 i sami procijenite radi li se o prekršaju u napadu, ili je gol Malage potpuno regularan.

Linker
26. travanj 2024 16:12