David Ramos/Getty Images
OGLASIO SE NAKON POBJEDE

'NE RAZUMIJEM OVU SITUACIJU!' RAKITIĆ PONOVNO IGRA, ALI NIJE ZADOVOLJAN 'Istina je, rekao sam da mi je Barcelona uzela loptu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2019. 11:12

Nogometaši Barcelone slavili su u derbiju 15. kola Primere protiv Atletica u Madridu zahvaljujući genijalnosti Lea Messija i njegovom golu u 86. minuti.

Ivan Rakitić i drugu je utakmicu zaredom bio u početnom sastavu, a nakon susreta je ponovno progovorio o svom statusu u klubu.

"Ne razumijem ovu situaciju jer ja samo želim igrati. A za to nema boljeg mjesta od Barcelone. Želim uživati u svakom danu, a ako to može biti ovdje u Barceloni, bilo bi idealno", rekao je hrvatski reprezentativac koji je s Barcom osvoji četiri naslova prvaka Španjolske, i jednu Ligu prvaka.

Rakitić je objasnio i svoju nedavnu izjavu da mu je 'Barcelona uzela loptu'.

"Istina je, rekao sam da mi je Barcelone uzela loptu kako bih pokazao koliko volim nogomet. I zato kažem, nema boljeg mjesta za igranje nogometa od Barcelone, a smatram da još uvijek mogu puno dati i igrati na najvišoj razini. Imam podršku svojih suigrača i ako me trener stavi u igru, pokazat ću sve što znam", poručio je Raketa.

Linker
26. travanj 2024 13:50