Michael Regan Getty Images
SVE JE IZAŠLO U JAVNOST

ŠPANJOLCI TVRDE: U BARCELONI JE KAOS, KLUPSKA LEGENDA DANAS DOBIVA OTKAZ ZBOG OKRŠAJA S NEDODIRLJIVIM! 'Ne volim inače raditi ovakve stvari, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2020. 11:52

Velika je drama zadesila aktualnog španjolskog prvaka, momčad Barcelone. Eric Abidal, bivši igrač a sada tehnički direktor kluba u jednom je intervjuu rekao kako su neki igrači krivi za to što je s klupe otišao Ernesto Valverde.

Optužio ih je, iako nije govorio o njihovim imenima, među ostalim i za to da su slabo trenirali i loše radili, što nije najbolje sjelo Lionelu Messiju.

Ponajbolji igrač svijeta oštro mu je odgovorio, rekavši kako prihvaća dio odgovornosti koji se tiče igrača. Ali, za neke stvari, kaže Argentinac, kriva je i uprava kluba.

- Ne volim inače raditi ovakve stvari, ali mislim da svatko mora biti odgovoran za ono što radi - objavio je Messi u priči na svom Instagramu uz koju je stavio screenshot Abidalovog intervjua za katalonski Sport.

Instagram Story Screenshot

- Mi igrači imamo za dužnost prvi prepoznati kada nam ide loše na terenu, ali oni koji se brinu o sportskoj politici također moraju preuzeti odgovornost za odluke koje donose - nastavlja Messi i poručuje Abidalu da, ako već govori o igračima, da kaže i njihova imena.

Dan nakon što je na površinu isplivao incident s Camp Noua, španjolske radio-postaje koje se bave sportskim pitanjima, poglavito COPE, govore o tome kako je Messiju jednostavno - prekipjelo. Ne želi više biti taj koji o svemu odlučuje već želi, uistinu ono što je i rekao, a to je da svatko radi svoj dio posla.

Za jutarnje sate najavljen je sastanak u Barceloni između predsjednika Jordija Bertomeua i Abidala kojem se, prema pisanju tamošnjih medija sprema otkaz nakon izrečenog u medijima.

Linker
17. svibanj 2024 07:16