Real
 REUTERS/Susana Vera / REUTERS
PRIMERA

VIDEO: 'LUKITA' S REALOM DO MINIMALNE POBJEDE NA BERNABEU 'Kraljevi' uz pomoć VAR-a sredili Espanyol, 'maestro' prvi put ove sezone odigrao 90 minuta

Piše: HinaObjavljeno: 23. rujan 2018. 00:46

Real je svladao Espanyol 1:0, dominirao u posjedu, ali u 65. minuti Borja Iglesias se dokopao lopte nakon pogreške Sergija Ramosa i - pogodio gredu!

Da su gosti iz Barcelone u tom času poravnali, Real bi bio na golemom iskušenju. Ovako, održao je prednost, imao još neke šanse, primjerice Sergio Ramos je opasno pucao glavom, ali nije bio dojmljiv. U 79. minuti Granero je izveo slobodan udarac pred kaznenim prostorom, no lopta je zapela u živom zidu.

Jedini gol dosuđen je nakon konzultacije VAR-a, sudac Mateu Lahoz priznao je pogodak Asensija koji nije bio u zaleđu. Imao je Espanyol i u prvom dijelu neke prijetnje.

screenshot

OVDJE POGLEDAJTE POGODAK REALA

Luka Modrić je igrao svih 90 minuta, sudjelovao je u akciji kod pogotka. Konačno je, prvi put ove sezone, odradio kompletnu minutažu. I sad može u London na dodjelu nagrade The Best. Real u pet kola ima četiri pobjede i jedan neodlučen rezultat.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 02:09