Screenshot: Twitter
KAMERA OTKRILA TRZAVICE

VIDEO: PROCURIO DETALJ KOJI JE PROMAKNUO SVIMA Velika zvijezda si je bezobraznim potezom prema slavnom treneru zapečatila sudbinu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2017. 22:10

Na internetu je osvanuo video koji pokazuje trzavice na razini između Alvara Morate i Zinedinea Zidanea, napadača i trenera Real Madrida.

Tijekom nedjeljne utakmice 37. kola Primere između Reala i Seville (4:1 pobjeda Reala) Zidane je zamijenio Moratu u 60. minuti i uveo Lucasa Vazqueza. Bio je to potez koji se nikako nije svidio španjolskom napadaču koji je odlučio ne pozdraviti svog trenera. Francuz je pružio ruku u znak pozdrava, ali ne i Morata.

Kamere su uspjele uhvatiti taj detalj, a mediji su počeli nagađati da bi Morata uz Jamesa Rodrigueza lako mogao biti taj koji će napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta. Tako se As pita: 'Je li to bila posljednja Moratina utakmica na Santiago Bernabeuu?', navodeći da je Morata vidio Zidaneovu ispruženu ruku u znak pozdrava.

Morata ove sezone nije zadovoljan minututažom, uglavnom ulazi kao džoker s klupe, a usprkos tome je uspio zabiti 21 gol ove sezone u svim natjecanjima.

James je navodno na pragu transfera u Manchester United uz odštetu od 75 milijuna eura, dok Moratu u svojim redovima želi pola Europe. Kao najveći favoriti za njegovo dovođenje spominju se također Manchester United i Chelsea.

Linker
26. travanj 2024 10:59