Screenshot: Daily Motion
MADRIĐANI NEĆE MIRNO SPAVATI

VIDEO: UTAKMICA O KOJOJ ĆE ŠPANJOLCI DUGO PRIČATI Griezmann, Messi, Suarez...svi su u drugom planu! Pogledajte kako je sudac 'ukrao šou' na Nou Campu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2017. 00:36

Nakon uzvratne polufinalne utakmice Kupa kralja između Barcelone i Atletico Madrida definitivno će se vući repovi. Gosti će se bez sumnje najviše žaliti na poništeni gol Antoinea Griezmanna iz 59. minute. Jer usporena snimka jasno pokazuje da Griezmann nije bio u zaleđu.

Da je gol bio priznat, bilo bi 1:1, a kako je Atletico kasnije uspio zabiti gol preko Kevina Gameira, došao bi do pobjede 2:1 koja bi mu donijela produžetak. Dakako, sve je to što bi bilo kad bi bilo, ali iz redova 'rojiblancosa' zasigurno neće štedjeti suca.

U tim trenucima činilo se kako pogreška suca Jesusa Gila, odnosno njegovog pomoćnika, neće utjecati na konačan rezultat i pobjednika. Ali nije bilo tako.


Antoine Griezmann Disallowed Goal

Barcelona je na kraju izborila 39. finale u Kupu kralja, čime se izjednačila s Real Madridom, a na tome može najviše zahvaliti Lionelu Messiju i njegovoj genijalnosti.


...

U 43. minuti promiješao je obranu Atletica, zavaraš četvoricu igrača, pucao sjajno i ima najviše zasluga za gol Luisa Suareza iz odbijanca, dok je u 77. minuti topovski odapeo iz slobodnog udarca i pogodio gredu. Prava šteta što lopta nije završila u mreži jer bi gol bio prekrasan.


Lionel Messi Freekick Hits Bar HD - Goal HD... by SportsZone2017

Linker
20. travanj 2024 15:27