Francesco Pecoraro/Getty Images
STANJE JE SADA STABILNO

VRATAR NAPOLIJA NAKON SCENE KOJA JE ZAPREPASTILA NAVIJAČE MORA OSTATI U BOLNICI JOŠ DVA TJEDNA Loše vijesti stigle i za Barcelonu

Piše: HinaObjavljeno: 18. ožujak 2019. 16:20

Vratar talijanskog nogometnog prvoligaša Napolija David Ospina (30) ostat će u bolnici još dva tjedna nakon što je u ligaškom susretu protiv Udinesea dobio udarac nogom u glavu, a potom se onesvijestio.

Ospinu je u 4. minuti utakmice nogom u glavu udario suparnički igrač Ignacio Pussetti, no Kolumbijac je nastavio igrati s povezom na glavi. Međutim, u 40 minuti susreta se odjednom srušio.

Hitno je prevezen u bolnicu, a prema posljednjim vijestima je stabilno i za dva tjedna bi trebao napustiti bolnicu.

"Još nisam uspio razgovarati sa sinom jer se nalazi na jedinici intenzivne njege, međutim znam da je dobro jer je moja supruga s njim," poručio je Ospinin otac Hernan Ospina.

Ospina je u Napoli stigao u kolovozu prošle godine na posudbu iz Arsenala, a zanimljivo upravo će se Napoli i Arsena susresti međusobno u četvrtfinalu Europske lige.

Suarez pauzira zbog ozljede

Napadač Barcelone Luis Suarez pauzirat će dva tjedna zbog ozljede skočnog zgloba koju je zaradio na utakmici protiv Betisa (4-1), priopćio je katalonski klub.

Urugvajski napadač neće moći igrati od 10 do 15 dana, a njegov povratak na nogometne terene se očekuje na utakmici protiv Espanyola 30. ožujka. Suarez bi trebao biti spreman za ogled španjolskog prvenstva protiv Atletico Madrida 6. travnja kao i za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda 10. travnja na Old Traffordu.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Barcelona v Olympique Lyonnais - Camp Nou, Barcelona, Spain - March 13, 2019  Barcelona's Luis Suarez reacts after conceding their first goal scored by Lyon's Lucas Tousart                        REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Suarez će također propustiti utakmicu reprezentacije Urugvaja u petak protiv Uzbekistana na Kina Kupu. Suarez je u pobjedi Barcelone nad Betisom bio strijelac jednog gola, što je njegov 18. pogodak u Primeri ove sezone, i asistirao je kod još jednog pogotka.

Linker
26. travanj 2024 18:54