Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images
ODUŠEVIO SVE NAVIJAČE

ZA OVOG 'LUDOG' KOMENTATORA NEMA KORONE! GENIJALAC ODRADIO PRIJENOS IAKO UTAKMICA NIJE NI ODRŽANA Posebno emotivno proslavio pogotke, ovo morate čuti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2020. 23:33

Jedna od posljedica globalno rasprostranjenog koronavirusa učestalo je otkazivanje gotovo svih sportskih događaja. Nogometne su utakmice odgođene diljem svijeta, a u nedostatku sadržaja jedan je sportski novinar genijalno iskoristio nesvakidašnju situaciju.

Leganes je u subotu na svome stadionu Municipal de Butarque trebao ugostiti Valladolid u 13:00 h, a pitanje je kad će se i hoće li se ta utakmica ikad održati. Međutim, to nije spriječilo komentatora Óscara Egida da održi prijenos navedene utakmice!

Minutu po minutu, od predstavljanja igrača obiju momčadi, dvojbenih situacija, pa čak i sumnjivih VAR provjera, do proslavljanja pogodaka, sve je to odradio taj duhoviti španjolski spiker.

Posebno je živopisno predstavio pogotke Óscara Arnáiza iz 30. i Guida Carrilla iz 75. minute, a imaginarna je utakmica završila pobjedom Leganesa 2:1.

Klub iz okolice Madrida zahvalio mu je na predanom radu i održavanju 'prijenosa' za sve navijače kojima je potrebna ovakva vrsta razonode u danima bez njihova najdražeg kluba.

Linker
03. svibanj 2024 06:35