Pjanić
 REUTERS/Massimo Pinca / REUTERS
REAKCIJE IZ BiH

PROSINEČKI ŽALI ZA IZGUBLJENIM BODOM 'Odlučilo je nekoliko pogrešaka; PJANIĆ POSLAO JASNU PORUKU 'Ili se želi ili ne želi igrati za reprezentaciju!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2019. 10:55

Italija je u kvalifikacijskoj utakmici za Euro kod kuće pobijedila Bosnu i Hercegovinu Roberta Prosinečkog s 2:1. BiH je povela golom Edina Džeke iz 32. minute, a na 1:1 izjednačio je Lorenzo Insigne u 49. minuti topovskim volejem. Preokret je kompletirao Marco Verratti u 86. minuti. Za BiH je ovo novi težak udarac nakon nedavnog poraza od Finske.

- Igrali smo bolje protiv Finske, a takva se utakmica više ne smije ponoviti, onako se nije smjelo igrati, jer, to je bila jako važna utakmica. Otkako je Prosinečki izbornik odigrali smo nekoliko dobrih utakmica, nažalost iz ove izlazimo bez bodova, ali moramo izvuči ono najbolje iz ovoga - rekao je Pjanić nakon okršaja protiv Italije.

- Nadam se da će na idućem okupljanju svi biti na raspolaganju i da nitko neće nedostajati. Ili se želi ili ne želi igrati za reprezentaciju, svi su bitni, želim da tako bude do iduće utakmice. Ako želimo odvedesti BiH na jedno veliko natjecanje, sigurno će nam trebati svi - kazao je Pjanić.

LAS PALMAS DE GRAN CANARIA, SPAIN - NOVEMBER 18:  Robert Prosinecki Manager of Bosnia reacts during the international friendly match between Spain and Bosnia & Herzegovina at Estadio de Gran Canaria on November 18, 2018 in Las Palmas de Gran Canaria, Spain.  (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)
Sport Images/Getty Images / Getty Images
Prosinečki

Izbornik Robert Prosinečki bio je zadovoljan predstavom BiH unatoč porazu.

- Odigrali smo dobru utakmicu i dali sve od sebe. Nema što zamjeriti svojim igračima, zaslužili smo bod. Pri vodstvu smo imali dvije stopostotne prilike, ali nismo ih iskoristili. Šteta, jer, odigrali smo ravnopravno s Italijom, a u nekim trenucima smo bili i bolji. Na kraju je odlučilo nekoliko grešaka - rekao je Prosinečki.

Linker
27. travanj 2024 03:02