Ronald Gorsic / CROPIX
'NEMAMO IGRAČA TAKVOG PROFILA'

DVA DINAMOVCA ODGOVORILA NA VELIKU ČAST KOJU IM JE UKAZAO ZLATKO DALIĆ 'Ovo je dodatni motiv da pokažem kako imam kvalitetu biti u reprezentaciji!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2019. 19:43

Izbornik Zlatko Dalić pozvao je 24 igrača za utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom. Kao što se očekivalo na njemu ipak nema Darija Srne, Bruno Petković je dobio pretpoziv, a među 24 reprezentativca uvršten je i Marin Leovac, koji u mandatu Zlatka Dalića još nije bio na popisu.

"Drago mi je što sam ponovno u krugu reprezentacije. Očito je izbornik prepoznao moje igre u Dinamu i procijenio da mogu pomoći u kvalifikacijama. Dat ću sve od sebe da zadovoljim očekivanja navijača, suigrača i stručnog stožera", poručio je Leovac, dok je sjajni Dinamov centarfor Bruno Petković ovako prokomentirao pretpoziv:

"Sigurno da je odličan osjećaj biti u krugu reprezentacije, ovaj pretpoziv izbornika Dalića je dodatni motiv da nastavim s ovim radom i u idućim utakmicama pokažem da imam kvalitetu i znanje biti u reprezentaciji Hrvatske".

Dalić je na današnjoj presici ustvrdio kako reprezentacija trenutno igrača Petkovićevog profila.

"Petković je pokazao kvalitetu i dobre igre, a inače nemamo takav profil napadača, tako da ćemo konačnu odluku donijeti nakon Dinamovih utakmica s Benficom".

Popis igrača za kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. protiv Azerbajdžana i Mađarske

VRATARI: Lovre Kalinić (Aston Villa), Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Rijeka)

BRANIČI: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Duje Ćaleta-Car (Olympique Marseille), Antonio Milić (Anderlecht), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Marin Leovac (Dinamo)

VEZNI: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Milan Badelj (Lazio), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Sevilla), Mario Pašalić (Atalanta), Filip Bradarić (Cagliari)

NAPADAČI: Ivan Perišić (Inter), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Ante Rebić (Eintracht), Marko Pjaca (Fiorentina), Nikola Vlašić (CSKA Moskva), Josip Brekalo (Wolfsburg)

Predpozivi: Karlo Bartolec (Nordsjaelland), Bruno Petković (Dinamo), Marin Pongračić (RB Salzburg), Josip Posavec (Hajduk)

Linker
27. travanj 2024 00:04