CROPIX
I DALJE NEMA OPROSTA

NASTAVLJA SE OKRŠAJ KOJI JE POČEO JOŠ U FINALU LIGE PRVAKA! DEJAN LOVREN OBJAVIO FOTOGRAFIJU NA KOJOJ UDARA SERGIJA RAMOSA: 'Laktom sam ga ubio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2018. 12:44

Dejan Lovren nastavlja svoj okršaj s kapetanom Španjolske i Reala Sergijom Ramosom.

Odmah nakom sinoćnje 3:2 pobjede Hrvatske na Maksimiru, na Instagramu se pojavio kontroverzni video iz hrvatske svlačionice u kojem Lovren proziva Ramosa, a reprezentativce Španjolske naziva 'pi*****', a u petak ujutro objavio je na svom profilu i fotografiju sa sinoćnje utakmice na kojoj udara Ramosa.

"Dobro jutro Hrvatska", napisao je Lovren uz sliku 'ubojitog lakta' i izazvao lavinu novih komentara i podijeljena mišljenja.

Podsjetimo, Lovren je u sinoćnjem videu napomenuo "laktom sam ga ubio", misleći na jedan zračni duel u kojemu je kapetan Španjolske izvukao deblji kraj, a sada je to potvrdio i fotografijom.

View this post on Instagram

Dobro jutro Hrvatska

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Verbalni rat Lovrena i Ramosa počeo je prije desetak dana kad je branič Hrvatske i Liverpoola izjavio da Ramos radi više pogrešaka od njega ali da Španjolac ima sreće jer to radi kada Real Madrid pobjeđuje s 5:1 ili 5:2 pa to ostane neprimjetno, dok se Lovrenu to dogodi u susretima koji završe 1:0.

Sukob dvaju velikih braniča očito ima i dublje korijene, a počeo je još u velikom finalu Lige prvaka, kada je Real srušio Liverpool i stigao do svog trećeg uzastopnog naslova europskog prvaka. Lovren očito još nije zaboravio...

Linker
26. travanj 2024 03:06