Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
ZA PAMĆENJE

POSTAO DRUGI NAJSKUPLJI HRVATSKI OBRAMBENI IGRAČ IKAD, PA ODJURIO NA DOČEK U RODNI KRAJ Stigao s prelijepom curom koja je oduševila nogometaševu majku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. srpanj 2018. 22:13

Petak 20.srpnja, 2017. ostat će zauvijek u pamćenju Duje Ćalete-Cara. Mladi hrvatski reprezentativac nakon osvajanja srebra na SP u Rusiji toga je dana potpisao ugovor života.

Potpisao je 5-godišnji ugovor s francuskim Marseilleom za 20 milijuna eura, a osim njegovog dosadašnjeg kluba Salzburga koji ga je doveo gotovo besplatno, a bogato unovčio, i sam igrač će ostvariti sjajan ugovor i uvjete.

Poput prave svjetske nogometne zvijezde mladi nogometaš je dočekan u Šibeniku, u kojem je počeo svoju karijeru. I Francuzi su mu dali specijalni „carski“ status, po njega i njegovog zastupnika Josipa Bulata i brata Ivana poslali su specijalni mlažnjak, a odmah po slijetanju u splitsku zračnu luku Duje je stigao u Šibenik.

"Imali smo naporan dan, ali sve je srećom završeno. Postao sam igrač Marseilla, velikog kluba i zaista sam sretan što je sve napokon okončano...Nije bilo lako, sa 16,5 godina sam se otisnuo iz rodnog doma, otišao u drugu zemlju bez roditelja, i zato mi je ovaj potpis još draži. Zahvalio bih se svima koji su mi pomogli u realizaciji ovoga transfera, a dakako i ovaj veliki uspjeh sa reprezentacijom je također zaslužan za ovaj transfer", rekao je Ćaleta-Car, koji je postao drugi najskuplji hrvatski obrambeni igrač nakon Dejana Lovrena.

Posebno zanimljiv bio je moment kad je Duje, držeći za ruku svoju lijepu djevojku Adrianu, koju su svi domaći mediji pomno pratili tijekom boravka u Rusiji na SP-u, sreo sa svojom obitelji, mamom Nevenkom, ocem Damirom, bartom Jurom i sestrom Anom, piše Slobodna Dalmacija.

Atraktivna Dubrovkinja i Dujina mama Nevenka izrazito su se srčano izgrlile i izljubile; ljubav i naklonost među svim članovima familije očito je neupitna.

Linker
27. travanj 2024 06:57