OSIJEK, CROATIA - MARCH 23: (L-R) Nikola Kalinic, Luka Modric, Dejan Lovren and Vedran Corluka of Croatia celebrate during the International Friendly match between Croatia and Israel at stadium Gradski Vrt on March 23, 2016 in Osijek, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SPORTSKE NOVOSTI EKSKLUZIVNO DONOSE: SENATOR VATRENIH OTVORENO IZRAZIO NEZADOVOLJSTVO 'Modrić i ostali nisu trebali napustiti reprezentaciju'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2018. u 08:07

 • VEDRAN ĆORLUKA Stoper Lokomotiva o prijevremenom odlasku šestorke

  Hrvatska protiv Meksika igra bez šestorice igrača koji su bili s nacionalnom vrstom u Americi (Modrić, Subašić, Mandžukić, Perišić, Brozović i Kalinić), ali su otišli u klubove. Napravljeno je to u dogovoru s izbornikom, no nogometašima koji su ostali nije dobro sjelo. Nimalo. Potvrdio nam je to senator i dokapetan Vedran Ćorluka, koji je, baš bez dlake na jeziku, kazao:

  - Žao mi je što su ti igrači otišli. Ne okupljamo se tako često, do prvenstva je manje od tri mjeseca, sigurno da bi bilo puno bolje da su oni tu. Otišli su, no što je, tu je. Međutim, igrači koji jesu tu su fenomenalni i mislim da se ti izostanci neće osjetiti.

   


  Smatrate da su trebali ostati?

  - Ne vidim zašto bi netko morao otići iz reprezentacije, mislim da su svi igrači koji su ovamo došli trebali i ostati na obje utakmice. To je moje mišljenje, dodao je Ćorluka.

   

   

   

  CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

  Iz drugih medija