Giuseppe Bellini/Getty Images
REAKCIJE IGRAČA

VATRENI ODLIČNO RASPOLOŽENI NAKON GOLIJADE S ENGLEZIMA Vlašić opisao trenutak koji je mnoge zabrinuo: 'Nisam imao gdje staviti nogu...'

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 25. lipanj 2019. 02:25

Hrvatski nogometaši bili su odlične volje nakon remija protiv Engleske 3:3 kojim su spustili zastor na Euro U-21 u Italiji i San Marinu. Unatoč predivnoj utakmici i lijepom ispraćaju Mini Vatrenih, sve je brinula jačina ozljede Nikole Vlašića, koji je izašao odmah nakon postignutog pogotka za 2:2.

- Opet je u pitanju isti zglob koji sam ranije ozljedio, ali dogodilo se nakon udarca, a ne tijekom njega. Igrač je uklizao spriječiti šut, a ja nakon njega nisam imao gdje staviti nogu i onda sam stao na njegovu nogu i izvrnuo zglob. Ozljeda je lakša, ali imao sam još neki eden i to me puno više presjeklo nego što je stvarno bilo bolno - kazao je hrvatski veznjak Nikola Vlašić, koji je pri izlasku iz svlačionice malčice otežano hodao.

- Mogao sam ja izaći bez nosila i to sam rekao doktoru, ali morao sam leći na njih, pa je to možda malo tužnije izgledalo.

Nakon što su svi u miks zoni odahnuli jer s Niksijem nije ništa ozbiljno, krenula su pitanja o predivnom golu kojim je podsjetio Engleze i Everton što gube njegovim odlaskom u CSKA.

- Majer je odlično presjekao loptu, Kulenović mi ju je vrhunski ostavio i ispalo je najbolje što je moglo.

Sandro Kulenović je prvi put na prvenstvu krenuo od početka zbog suspenzije Marina Jakoliša, odigravši solidnu utakmicu čime je ponovio svoju predstavu od tri dana ranije protiv Francuza.

- Nije užitak kad gubiš i kad se trebaš vraćati, ali pokazali smo karakter jer smo tri puta zabijali golove nakon odlaska u zaostatak i stvarno sam ponosan na ovu ekipu. Pokazali smo da vrijedimo unatoč negativnom pritisku medija i svega lošeg što se događalo oko nas - istaknuo je igrač Legije iz Varšave, koji je već u drugoj minuti mogao do pogotka glavom iz blizine.

- Ovo je druga utakmica zaredom. Prvo pogodim stativu, sad mi vratar obrani, ali sretan sam što sam pomogao momčadi asistencijom.

Kulenović je 99. godište, jedan od najmlađih u redovima Nenada Gračana i za U-21 reprezentaciju će igrati još najmanje dvije godine. Ako ne dobije poziv seniorske vrste.

- Nadam se da ću na klupskom nivou održavati formu i biti pozivan u reprezentaciju. Dat ću sve od sebe da za dvije godine ponovno budemo na velikom natjecanju - zaključio je Kulenović.

Linker
26. travanj 2024 12:15