Screenshot

STIGLI MODRIĆ I REBIĆ

VIDEO: TRENING HRVATSKE POČEO PROBLEMIMA ZA NEUNIŠTIVOG VATRENOG Liječnička služba ukazala pomoć hrvatskom samuraju i sve riješila u par minuta

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 03.09.2019. u 19:31

 • Drugi trening za utakmicu sa Slovačkom, prvi pravi, Vatreni su imali u utorak u 18 sati na Hitrec-Kacianu po vrlo ugodnom, sunčanom vremenu, za razliku od pljuska u ponedjeljak.

  - Svi igrači su zdravi, u ponedjeljak su Jedvaj i Vlašić dobili poštedu, ali sada rade punom intenzitetom - kazao je izbornik Zlatko Dalić.

  Luka Modrić i Ante Rebić pojavili se posljednji, iz objektivnih razloga. Modriću je kasnio avion, a Rebić je potpisao za Milan. Sad je sretan, raspoložen, nakon što je poduže vrijeme bio „na žeravici“.

  Malo je igrao za Eintrachtu, glavom je bio u transferu…

  VIDEO: Dražen Antolić

    

  Na početku trening Domagoj Vida požalio se na problem s gležnjem lijeve noge, trebala mu je dobra bandaža, fizioterapeuti su ga bandažirali i konstatirali da je sve u redu.

  Vida se nakon tehničke intervencije vratio u trening s ostatkom ekipe.

    

  Trenirali su Livaković. L. Kalinić i Sluga, čiji je šef trener vratara Marjan Mrmić, te Jedvaj, Bartolec, Lovren, Vida, Mitrović, Škorić, Barišić, Melnjak, Modrić, Brozović, Rog, Badelj, Vlašić, Pašalić, Caktaš, Perišić, Brekalo, Rebić, Petković i Oršić.

         

    

  Zlatko Daliću asistirali su Ivica Olić i kondicijski trener Luka Milanović. Dražen Ladić je bio u HNK kao izaslanik stožera na proslavi 100. godišnjice ZNS-a.

   

  Iz drugih medija