VATRENI NA POLJUDU

HNS ODREDIO CIJENE ULAZNICA ZA SUDAR IZMEĐU HRVATSKE I MAĐARSKE U SPLITU Evo koliko ćete morati izdvojiti za svoje mjesto na poljudskim tribinama

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. rujan 2019. 13:01

HNS je odredio cijene ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu Vatrenih s Mađarskom koja se igra na Poljudu 10. listopada. Zainteresirani će za mjesto na zapadnoj tribini morati platiti 250 kuna, a u pretprodaji će ulaznicu koštati 200 kuna. Za istočnu tribinu cijena je 200 kuna, a u pretprodaji će biti 150, za sjevernu tribinu karta je 125, a 100 kuna u pretprodaji.

Južna tribina nije u optjecaju za hrvatske navijače, ona je rezervirana za Mađare. Kad će početi pretprodaja ulaznica, HNS će objaviti ​na svojoj internetskoj stranici. Radi se o jednoj od ključnih utakmica Vatrenih za plasman na Euro, pogotovo zbog poraza u Budimpešti. Hrvatska reprezentacija tri dana nakon tog ogleda ima gostovanje u Walesu.

Hrvatski navijači kupili su 1800 karata

​Za utakmicu u Trnavi koja se igra u četvrtak u 20.45 hrvatski navijači kupili su oko 1800 ulaznica. Kompletan sektor za pristaše Vatrenih je rasprodan.

- Očekujemo da će biti odlična atmosfera i da će sve proteći u najboljem redu. Na stranici HNS-a objavit ćemo upute za navijače, kada dođu na stadion, znat će točno gdje je njihov sektor, gdje mogu parkirati i slično - kazao nam je Miroslav Marković, povjerenik za sigurnost.

​Hrvatska će u Trnavi imati jaku podršku, međutim, Azerbajdžan je mnogo dalje, pa u Bakuu neće biti puno naših ljudi, najavljeno ih je maksimalno 300. Prije četiri godine kada su Vatreni igrali u Bakuu, HNS je odlučio da hrvatski navijači nemaju pravo otići na gostovanje, tada su oni koji su se našli u glavnom gardu Azerbajdžana skrivali naša obilježja da bi se prošvercali na stadion. Mnogi su uspjeli, a neki su izbačeni. Ovaj put mogu slobodno doći s crvenim i bijelim kockicama. Tada je HNS bio pod prijetnjom kazne u slučaju prekida utakmice, ugrožen je bio čak i nastup na Euru, sada je ipak ležernija situacija.

Linker
07. svibanj 2024 08:28