Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
POSLJEDICE OKRŠAJA U DALLASU

ZABRINJAVAJUĆE VIJESTI UOČI SP-A! LIJEČNIK VATRENIH IMAO JE PUNE RUKE POSLA Kod njega je riječ o ozljedi koljena, ali ne znamo koliko je povreda teška

Liječnik reprezentacije o ozljedama nakon Meksika.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 29. ožujak 2018. 15:01

Doktor Zoran Bahtijarević imao je prekomjerno posla, dvojica su rano izašli iz igre zbog ozljeda, na kraju je najveća strepnja oko Milana Badelja.

- Kod Badelja je riječ o ozljedi koljena, ne mogu reći ništa više. Koliko je teška znat će se tek nakon njegova povratku u Fiorentinu gdje će obaviti pregled magnetskom rezonancom, u četvrtak ili petak. Tako sam se dogovorio s liječnikom Fiorentine jer mi idemo na put i nismo imali vremena da u Dallasu ode na magnet - kazao je Bahtijarević.

Čim je koljeno ozlijeđeno, to nije dobra vijest. Svjetsko prvenstvo je blizu i nije čudno što izbornik sa strepnjom čeka hoće li moći računati na Badelja. Prije njega teren je napustio Šime Vrsaljko.

- Kod njega nema ozljede, osjetio je zatezanje u mišiću, preventivno je izašao, eto već dan nakon susreta nema problema.

Bahtijarević kaže u kojem se času on zabrinuo...

- Pobojao sam se kad sam vidio da Pjaca ima problem s koljenom, da je na njemu ogrebotina, no, srećom, radi se samo o površinskoj stvari, ništa se bitno nije dogodilo.

Kako je Pjaca dugo odsustvovao zbog križnog ligamenta i drugih puknuća u koljenu, normalno da nikome nije svejedno. Lovre Kalinić i Domagoj Vida dobili su udarce u glavu. Prvog je nehotice zakačio Tin Jedvaj, drugog je “stresla“ lopta.

- Kalinića boli nos, ali ni kod njega, ni kod Vide nije bila naznaka potresa mozga - konstatirao je Bahtijarević.

Nevolje su zapravo počele na meksičkoj strani, već u 16. minuti izišao je Araujo, također se radi o koljenu i prevezen je istog časa u bolnicu. Ta stoperska pozicija kao da je bila ukleta, još trojica su kasnije ušli na nju jer ozlijedili su se i Reyes i Salcedo, te morali van, da bi utakmicu završio Alvarez.

Linker
04. svibanj 2024 03:42