Action Images via Reuters/Carl Recine
NAKON PROPALOG TRANSFERA

ZLATKO DALIĆ OBJASNIO PROBLEME NEZADOVOLJNOG VATRENOG 'Perišić ima moju potpunu podršku! A što će biti s njim u budućnosti, ne mogu vam reći...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2019. 21:57

Sky Sports objavio je zanimljiv razgovor s izbornikom Hrvatske Zlatkom Dalićem, a jedna od tema bili su hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, dvojac koji nogometni kruh zarađuje igrajući u talijanskom velikanu Interu.

Sasvim očekivano, veći dio bio je posvećen Perišiću koji je posljednjih tjedana bio u fokusu zbog toliko željenog, i na kraju propalog transfera u Arsenal.

"Ne mogu komentirati događanja na tržištu, ali mogu reći da je Ivan fantastičan igrač koji je odigrao puno jako kvalitetnih utakmica, pogotovo u reprezentaciji. Iza njega je sjajno Svjetsko prvenstvo tijekom kojeg je odrađivao velik posao. Što će biti s njim u budućnosti, ne mogu vam reći. Nogomet možete igrati na jedan prekrasan način ako ste u vrhunskoj formi, a to nije lako nakon ovakvog Svjetskog prvenstva. Perišić ima moju potpunu podršku", komentirao je Dalića pa se ukratko dotaknuo i Brozovića i njegove nešto defenzivnije uloge koja mu je nedavno dodijeljena u Interu:

"On je na toj poziciji igrao i tijekom Svjetskog prvenstva i to je odradio fantastično. Mislim da je to za njega najbolja moguća pozicija jer od tu može dati balans momčadi, ali i sudjelovati u prenošenju lopte na sve strane."

Linker
26. travanj 2024 23:51