REUTERS/Philippe Wojazer
TURBULENTNA SITUACIJA

SADA JE SVE JASNO! NAVIJAČI PSG-A NEYMARU OKRENULI LEĐA Brazilskoj zvijezdi poslali su jasne poruke, Mbappe iznerviran pitanjem o njegovom transferu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2019. 13:53

Nogometaši PSG-a sinoć su 3:0 pobjedom protiv Nimesa otvorili novu sezonu u francuskom prvenstvu.

Neymar nije zaigrao za Parižane, a navijači domaćih izrazili su svoje nezadovoljstvo Brazilčevim ponašanjem i poslali mu jasnu poruku putem transparenta.

"Neymar odlazi' pisalo je na jednom transparentu koji su razvili navijači PSG-a, a stadionom su odzvanjali i njihovi povici: 'Neymar ku**in sine'.

Navijači PSG-a tako su jasno pokazali da im je dosta brazilske zvijezde koja se cijelo ljeto medijski dovodi u kontekst mogućeg transfera u redove Barcelone i Real Madrida.

"Nemam novosti vezano uz njegovu budućnost, On je s nama i naš je igrač odluke. Ako izgubimo Neymara možda neću moći spavati. Biti će teško pronaći novog igrača koji može napraviti za nas ono što može on. Možda je to što nema vijesti zapravo dobra vijest za nas", komentirao je PSG-ov trener Thomas Tuchel.

Cjelokupnu situaciju komentirao je i Kylian Mbappe.

"Neću vam lagati. Vidjet ćemo što će se njim dogoditi, a ovo s njim i bez njega nije ista momčad", rekao je Mbappe.

Upitan direktno želi li da Neymar ostane Mbappe je pomalo iznervirano odgovorio: "Već sam vam odgovorio na to pitanje i znate to jako dobro. Odite i razgovarajte s njim ako želite, dat ću vam njegov broj".

Linker
26. travanj 2024 07:19