Alessandro Sabattini/Getty Images
PODRŠKA BIVŠEG SUIGRAČA

'BOBANU SU DALI OTKAZ TAMAN KAD SE POČELO NAZIRATI SVJETLO NA KRAJU TUNELA' Bivši igrač Milana i talijanske reprezentacije žali za bivšim Vatrenim

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2020. 20:18

Bivši veznjak AC Milana i talijanske reprezentacije Stefano Eranio izjavio je za ugledni list La Gazzetta dello Sport da je Zvonimir Boban u milanskom klubu dobio otkaz 'taman kad se počelo nazirati svjetlo na kraju tunela'.

Rossoneri su, unatoč lošem startu u sezonu, stigli do sedmog mjesta Serie A i borili su se za mjesto u Europi.

Marco Luzzani/Getty Images
Marco Luzzani Getty Images

Međutim, usprkos dobrim rezultatima, Bobanu su se 'zahvalili' nakon što se javno usprotivio nekim odlukama vlasnika kluba Ivana Gazidisa. Do prekida prvenstva zbog pandemije koronavirusa šuškalo se i o mogućem otkazu Paolu Maldiniju koji je u plan stabiliziranja slavnoga kluba ušao zajedno s bivšim kapetanom Vatrenih.

15 Oct 1995:  Stefano Eranio (right) of AC Milan takes on Alessandro del Piero of Juventus during a Series A match at the San Siro Stadium in Milan, Italy. AC Milan won the match 2-1. \ Mandatory Credit: Ben  Radford/Allsport
Ben Radford Getty Images

Eranio je ustvrdio kako je taj dvojac napokon počeo raditi nešto pozitivno za AC Milan te da mu je žao što je došlo do razlaza:

"Šteta što Boban više nije na toj poziciji. On i Maldini krenuli su dizati klub iz utakmice u utakmicu, doduše uz neke razumljive početničke greške. Zvone je napustio Milan taman kad se počelo nazirati svjetlo na kraju tunela", poručio je bivši talijanski nogometaš.

Linker
25. travanj 2024 15:51