ALBERTO PIZZOLI AFP
BLIŽI SE RASTANAK

TALIJANI UVJERENI: IBRA DONIO KONAČNU ODLUKU - 'BYE, BYE MILAN' Jako su ga zasmetale dvije stvari, a nakon svega bi se mogao okrenuti drugom poslu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2020. 15:20

Naslovnica talijanske Gazzetta dello Sporta danas krasi naslov 'Bye, bye, Milan' uz koji je priložena fotografija Zlatana Ibrahimovića. I prije nego li je koronavirus krenuo harati svijetom bilo je upitno hoće li švedski napadač ostati na San Siru, a ako je za vjerovati tamošnjem tisku rastanak je sve bliže.

Prema posljednjim informacijama Ibrahimović je spreman nakon samo tri mjeseca napustiti talijanskog velikana, a razlog leži u tom što je razočaran hijerarhijom u klubu i načinom na koji je Boban otišao iz kluba.

Bivši hrvatski reprezentativac imao je ključnu ulogu u njegovom dovođenju i upravo oko njega imao je plan izgraditi momčad, ali gazda Gazidis imao je drugačije zamisli.

Marco Bertorello / AFP
MARCO BERTORELLO AFP

Italijani navode kako će Ibrahimović radije prekinuti karijeru nego produžiti ugovor, a u prilog tome ide i naslovnica današnjeg izdanja Gazzette.

Šveđanin bi se radije posvetio nekim drugim stvarima, točnije želio bi završiti talijansku školu u Covercianu odakle izlaze najbolji treneri. Neki klubovi iz MLS-a već mu nude posao. Odlazak Ibre iz Milana još uvijek nije službeno povrđen, ali ostaje za vijeti kako će se priča rasplesti.

Linker
18. travanj 2024 10:13