Antonio Conte
 MARCO BERTORELLO / AFP / MARCO BERTORELLO AFP
TRENER INTERA ODUŠEVLJEN

CONTE OTKRIO ZBOG ČEGA JE DOŠLO DO SENZACIONALNOG PREOKRETA NA SAN SIRU I PORUČIO 'Još je rano govoriti o borbi za naslov, o tome možemo samo sanjati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2020. 09:26

Sinoć je odigran drugi ovosezonski ‘Derby della Madonnina’, koji je ponovno pripao Interu. Milan je vodio 2:0 nakon prvog dijela, no Inter je obavio sjajan preokret u drugom dijelu za konačnih 4:2.

Oba hrvatska reprezentativca u ovoj utakmici, Ante Rebić i Marcelo Brozović, su se upisali u strijelce. Interu je ovo već četvrto uzastopno slavlje u gradskom derbiju.

Marcelo Brozović se vratio u prvu postavu Intera za gradski derbi, i to s kapetanskom dužnosti koju je dobio zbog izostanka ozlijeđenog Samira Handanovića.

ESCLUSIVA MILAN 
 - 
09 Febbraio 2020 - Milano  (Italia) 
Sport Calcio 
A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A 
Inter vs Milan 
Nella foto: Ante Rebic

EXCLUSIVE MILAN 
 - 
February 09 , 2020 Milan ( Italy ) 
Sport Soccer
A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A 
Inter vs Milan  
In the pic:  Ante Rebic, Image: 497413597, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Spada / LaPresse / Profimedia
Spada / LaPresse / Profimedia
Marcelo Brozović i Ante Rebić

- Postojala je velika opasnost da nas razbiju u prvom poluvremenu, ali smo se umjesto toga uspjeli vratiti, vjerovali smo u ono što radimo na terenu. Poluvrijeme? Nisam puno toga trebao reći. U teškim situacijama jednostavno morate preuzeti odgovornost. Ovu večer moramo dodbro zapamtiti jer će nam ona pomoći u budućnosti kada će se trebati nositi s teškim situacijama - rekao je trener Intera, Antonio Conte.

- Ne mogu se svi na ovakav način vratiti protiv momčadi kao što je Milan. Treba shvatiti da se ne može svakoj utakmici pristupiti na isti način. Još je rano govoriti o borbi za naslov, o tome možemo samo sanjati.

Linker
27. travanj 2024 00:56