REUTERS/Massimo Pinca
RAZGOVORI U TIJEKU

IZ JUVENTUSA NAPOKON PROGOVORILI O SUDBINI MANDŽUKIĆA Kraj agonije: Hrvatski napadač pristao na promjenu uvjeta kako bi realizirao veliki transfer!?

IZ JUVENTUSA NAPOKON PROGOVORILI O SUDBINI MARIJA MANDŽUKIĆA Kraj agonije: Hrvatski napadač pristao na promjenu uvjeta kako bi realizirao veliki transfer!?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2019. 12:57

Nogometaši Juventusa sinoć su teškom mukom nakon preokreta s 2:1 pobijedili moskovski Lokomotiv u utakmici 3. kola skupine D Lige prvaka, a uoči samog susreta oglasio se njihov sportski direktor Fabio Paratici.

Između ostaloga je upitan za sudbinu hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji je 'zamrznut' od strane trenera Maurizija Sarrija.

Mandžukićev ugovor s Juventusom vrijedi do 2021. godine, a Sarri ga je bacio na klupske margine i izostavio iz momčadi za Ligu prvaka. Hoće li Mandžukić u zimskom prijelaznom roku napustiti Juventus, te realizirati neki od medijski spominjanih transfera (odlazak u Katar, Manchester United)?

"Razgovaramo s Mandžukićem kako bismo pronašli najbolje moguće rješenje. Ostajemo otvoreni za sve opcije, bilo da je riječ o ostanku ili transferu. Razgovaramo kako bismo pronašli najbolje rješenje", rekao je Paratici o igraču koji ove sezone nije skupio nijedan službeni nastup za Juventus.

Istovremeno, otočki The Sun piše kako je Mandžukić pristao na dvostruko manju plaću kako bi ipak zaigrao u dresu Manchester Uniteda.

To znači da bi u slučaju eventualnog transfera na Old Trafford zarađivao oko 150.000 funti.

"Marijevi predstavnici su bili u kontaktu s Manchester Unitedom i spremni su promijeniti svoje zahtjeve. U ugovor će biti uključeni i drugi bonusi i čini se da bi se sve moglo završiti. Solskjaer ga obožava, a Mandžukićevo iskustvo bi se moglo pokazati od vitalnog značaja za mlade igrače", rekao je za The Sun neimenovani izvor blizak Manchester Unitedu.

Linker
26. travanj 2024 06:56