Tullio M. Puglia / Getty Images
ZANIMLJIVA IZJAVA

SRPSKI NAPADAČ POPUT LEGENDARNOG VATRENOG!? Pala je zanimljiva usporedba: 'On može biti naš Mario Mandžukić, samo još ima i bolju tehniku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2020. 23:20

Srpski napadač Dušan Vlahović nova je nada Fiorentine i srpski U21 reprezentativac koji je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Viole. Ukupno je u sezoni postigao 6 golova u Serie A u 21 nastupu i mediji su puni hvale za njegove nastupe.

Emiliano Bigica, bivši igrač Fiorentine i aktualni trener njihove mlade momčadi nahvalio je ovog 20-godišnjeg napadača usporedivši ga s Mariom Mandžukićem.

"Mislim da može postati jedan od najboljih napadača. Ima osjećaj za gol, ima potrebne fizičke karakteristike. Dugoročno gledano, može postati naš Mandžukić, ali on je još i tehnički potkovaniji", rekao je Bigica.

Mandžukić je u talijanskoj Serie A igrao vrlo istaknutu ulogu za Juventus sve do ove sezone kada je dolaskom Maurizija Sarrija na trenersku klupu potpuno pao u drugi plan. Nakon potpunog ignoriranja i izostavljanja prešao je u redove Al-Duhaila iz Dohe.

GENOA, ITALY - FEBRUARY 16: Dusan Vlahovic of ACF Fiorentina celebrates after scoring a penalty to bring the score to 0-2 during the Serie A match between UC Sampdoria and  ACF Fiorentina at Stadio Luigi Ferraris on February 16, 2020 in Genoa, Italy. (Photo by Paolo Rattini/Getty Images)
Paolo Rattini/Getty Images
Dušan Vlahović

Linker
26. travanj 2024 09:17