REUTERS/Alessandro Garofalo
SADA SE ZNA

TALIJANI OTKRILI KAKO JE SPALLETTI BLOKIRAO VELIKI TRANSFER IVANA PERIŠIĆA Evo što je rekao hrvatskom asu da ne ode u Manchester United

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2017. 18:41

Nije tajna da je Manchester United prošlog ljeta pokušao dovesti Ivana Perišića u svoje redove.

U tome na kraju nije uspio iako se u nekoliko navrata pisalo da je posao blizu realizacije. Manchester United poslao je Interu bar deset emailova, ponude su bile itakako izdašne, ali Perišić je ostao na San Siru i sada briljira.

U prošlom kolu zabio je ha-trick Chiecu, a ukupno je ove sezone na sedam golova i šest asistencija u Serie A i jedan je od najzaslužnijih igrača za Interovo lidersko mjesto na ljestvici Serie A.

Nakon hat-tricka Chiecu Perišić je priznao da je trener Luciano Spalletti odigrao ključnu ulogu u njegovom ostanku na San Siru, a talijanski portal Calciomercato otkriva što je točno rekao Hrvatu: "Ostani u Interu i tvoja karijera će se promijeniti".

"Talijanski stručnjak je odmah blkirao Perišićev transfer jer je znao da će on imati ključnu ulogu u njegovoj momčadi. Bernardeschi i Berardi su bili ponuđeni Interu, ali Spalletti nije htio plan B, jer je Perišić bio njegov prvi izbor i odbio je bilo kakvu alternativu", zaključuje se u tekstu.

Linker
27. travanj 2024 00:26