REUTERS/Alessandro Garofalo
IVAN STRAŠNI

LEGENDA POSTAVILA IVANA PERIŠIĆA U SAM VRH EUROPSKOG NOGOMETA, A KOMENTAR NA NAVODNU 'SEBIČNOST' JE VRH 'To je njegov DNK!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2017. 10:42

Ivan Perišić odigrao je u nedjelju najbolju utakmicu u dresu Intera ove sezone. Hrvatski je reprezentativac u 5:0 pobjedi protiv Chieva postigao hat-trick golovima u 23., 57. i drugoj minuti sudačke nadoknade, a njegova je momčad izbila na vrh Serie A.

Ivan sada na kontu ima sedam golova i šest asistencija i uz kapetana Maura Icardija je najzaslužniji za sjajne igre i rezultate Intera ove sezone.

Složio se s tim i legendarni Interov predsjednik Massimo Moratti, koji je klub prodao kineskom Suningu prošle godine.

"Da, bila je to savršena utakmica. Svi su dali maksimum, znali su točno gdje ići i što učiniti, i još su se dobro zabavili. Samo pogledajte što je Candreva sve radio i s kakvom je lakoćom driblao protivnike. To su stvari koje radite kada igrate u harmoniji s vašim kolegama i publikom. A sve proizlazi iz ogromnog povjerenja koje igrači imaju u svog trenera", rekao je Moratti pa prokomentirao junaka utakmice Ivana Perišića.

"Ivan je strašan igrač, vrlo fizički moćan, ali i nogometno potkovan. Ako održi ovaj kontinuitet na kojem sada igra, mislim da u Europi nema puno boljih nogometaša od njega", rekao je Moratti pa odgovorio na pitanje da 'Perišić ponekad malo duže čeka u predaji lopte'.

"Svaki igrač ima neki svoj karakter. Ivan tako igra, jer ima tu DNK. Rekao bih da se isplati prihvatiti ga takvog. Bila je vrlo dobra odluka što ga nismo prodali ljetos i tu je i trener Spalletti dobro procijenio".

Linker
07. svibanj 2024 19:38