Alessandro Sabattini/Getty Images
STVAR JE NAVODNO RIJEŠENA

TALIJANI PIŠU DA JE GOTOVO, ČEKA SE SAMO SLUŽBENA OBJAVA: Zvonimir Boban odlazi iz Milana, za njim ide i još jedna legenda kluba? Radi se na tome...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2020. 20:55

Kažu talijanski mediji da bi ponedjeljak mogao biti zadnji dan Zvonimira Bobana na jednom od čelnih mjesta u upravi Milana. Negdašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igračka legenda kluba sa San Sira mogla bi otići, najkasnije na kraju ove sezone zajedno s kolegom Paolom Maldinijem.

U ponedjeljak bi se trebao održati sastanak u trokutu Bobana i Maldinija zajedno s Ivanom Gazidisom, glavnim operativcem Milana i svojevrsnom produženom rukom vlasnika, Elliott grupacije. Gazidis, nekadašnji čelnik Arsenala želi na mjesto menadžera engleskog tipa dovesti Ralpha Rangnicka, alfu i omegu sportskog uspjeha njemačkog RB Leipziga.

Boban je u prošlotjednom intervjuu talijanskoj Gazzetti rekao kako vlasništvo kluba radi iza leđa njemu i Maldiniju kao kreatorima sportske politike. To se Gazidisu nije svidjelo pa je, kako pišu Talijani, odlučio povući radikalan potez. Iako službene informacije još nema, novinari koji na dnevnoj bazi prate događanja u Milanu kažu da je stvar već gotova.

Tako Fabrizio Romano, novinar Sky Sportsa navodi da će Boban, a za njime vrlo brzo i Maldini otići za nekoliko dana. Potvrđeno je da klub radi na dovođenju Rangnicka.

Neki su mediji već najavili da će se Elliott korporacija službeno očitovati do kraja ponedjeljka, baš kao i AC Milan, no to se još čeka.

Linker
07. svibanj 2024 02:12