REUTERS
TEMPERAMENTNI GENNARO

TRENER MILANA POLUDIO NA KALINIĆA I DRUŠTVO Gattuso nije mogao vjerovati kako su igrači reagirali nakon sramotnog poraza pa je povukao drastičan potez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2017. 16:30

Gennaro Gattuso zasjeo je na klupu Milana prije tri i pol tjedna, no rezultatski i igrački nije uspio pomaknuti Milan s mrtve točke na kojoj se ovaj velikan nalazi već zapravo dulje vrijeme.

Gledajući događaje vezane uz milanski klub sve skupa postala je prava mala sapunica, a najnoviji zaplet dogodio se nakon novog razočaravajućeg izdanja kada je Gattuso ponudio ostavku.

Ljubimac navijača Rossonera prvo je u pretprošlom kolu u posljednjoj minuti sudačke nadoknade ispustio pobjedu protiv Beneventa i to nakon gola kojeg je glavom postigao suparnički golman pa je s pričuvnim sastavom u rezultatski nevažnoj utakmici izgubio protiv Rijeke na Rujevici u Europskoj ligi, da bi zatim doživio poniženje na gostovanju kod Verone, koja je slavila s uvjerljivih 3:0.

"U prvih 25 minuta nismo izgledali loše, igrali smo dobar nogomet, ali smo iz prve prilike primili gol. Mislim da je drugi gol stvorio pravu dramu, jer smo potpuno izgubili glave. Kao što nam se to često događa, potpuno smo se izgubili nakon što se pojavila prva poteškoća. Osramotili smo se, ali moramo gledati prema naprijed", rekao je Gattuso nakon tog poraza.

Kako tvrdi Mediaset kasnije je Gennaro otišao do sportskog direktora Marca Fassonea i predao mu svoju ostavku, no ovaj ga je ubrzo primirio i odbio prihvatiti njegov odlazak.

"Gatussu se nakon poraza nije svidjela reakcija njegovih igrača i odmah je otišao predati svoju ostavku. Igrači su bili preopušteni i nisu previše marili za poraz, no Fassone ga je na kraju ipak uvjerio da ostane", piše Mediaset.

Ostaje za vidjeti kako će igrači reagirati nakon ovakvog raspleta, no temperamentni Gattuso zasigurno više neće trpjeti nonšalantni odnos igrača prema dresu kluba kojeg nose.

Linker
27. travanj 2024 05:45