Screenshot
DOGODI SE I NAJBOLJIMA

VIDEO: BROZOVIĆU SE OVAKO NEŠTO RIJETKO DOGAĐA! VATRENI ČAK I NAKON DVA GAFA DOBIO POHVALE, ALI TRENER BJESNI: 'Najgori nastup otkad sam ja ovdje!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2019. 14:04

Nogometaši Intera propustili su priliku vratiti se na čelo Serie A i iskoristiti kiks Juventusa koji je ranije u subotu odigrao tek 1:1 na gostovanju kod novog prvoligaša Leccea.

Momčad Antonia Contea je u susretu 9. kola odigrala 2:2 s Parmom u Milanu, a kod oba gola pogriješio je naš Marcelo Brozović, ove sezone ponajbolji igrač milanske momčadi. No, dogodi se i najboljima.

Inter je poveo u 23. minuti kada je udarac Candreve na putu prema golu pogodio braniča Parme Dermakua i promijenio smjer, ali samo tri minute potom Brozović je neoprezno izgubio loptu na sredini igrališta što je iskoristio Karamoh te nakon lijepog solo-prodora odličnim udarcem sa 20-ak metara poravnao na 1:1.

Već u 30. minuti stigla je nova greška Brozovića, kada je krivo procijenio let jedne visoke lopte, koja je došla do Gervinha, a ovaj zabio za 2:1.

Na 2:2 izjednačio je Lukaku u 51. minuti, a domaći do kraja susreta ipak nisu uspjeli postići pobjednički pogodak kojim bi zasjeli na čelo ljestvice.

Propuštena prilika jako je razljutila Antonia Contea koji je prvih 45 minuta proglasio najgorim nastupom svoje momčadi od njegovog dolaska ovoga ljeta.

"Prvih 45 minuta je bio najgori nastup otkad sam preuzeo momčad. I to u svim elementima igre. Nisam bio zadovoljan čak ni kad smo zabili gol. Jednostavno, nismo bili momčad. A onda, u drugom poluvremenu, vidio sam pravi Inter koji svim sredstvima pristinuo Parmu, stvarajući puno prilika, preuzimajući puno rizika, ostavljajući iza sebe 50 metara praznog prostora. Mislim da smo na kraju upravo zbog toga zaslužili više od remija, ali treba reći i da je Parma odigrala vrlo dobro, dok nas pomalo stiže ovaj ritam utakmica svaka tri dana", objasnio je nezadovoljni Talijan.

Marcelo Brozović igrao je čitavu utakmicu za Inter, i na kraju, unatoč greškama dobio pohvale za odličan nastup u drugom dijelu.

"Sjajno je odigrao u drugom poluvremenu, u potpunosti je pruzeo kontrolu igre i pomogao Interu da svoju igru podigne na višu razinu. Nažalost, nesmotrenim vraćanjem lopte poklonio je Parmi prvi gol, a onda krivom procjenom isto omogućio Gervinhu", navodi Italian Footbal zasluge i greške hrvatskog reprezentativca.

Inter sada ima 22 boda, jedan manje od Juventusa, a pet više uz utakmicu više od treće Atalante. Parma je sedma sa 13 bodova.

Linker
26. travanj 2024 16:05