Screenshot
TAJNA KISELOG OSMIJEHA

VIDEO: INTERNET EKSPLODIRAO NAKON ŠTO JE MANDŽO RONALDU 'UKRAO' GOL Pogledajte scenu iz drugog kuta: Snimka će postati viralna, a njega će optužiti...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2018. 00:14

U drugom kolu Serie A Juventus je u Torinu ugostio rimski Lazio i upisao drugu pobjedu u novoj sezoni te prvu na domaćem terenu.

'Bianconeri' su poveli pogotkom Miralema Pjanića u 30. minuti, a otpor Lazija slomio je Mario Mandžukić u 75. minuti.

Upravo je pogodak našeg nogometaša uzrokovao lavinu komentara na društvenim mrežama, ali ne zbog SuperMarija, već zbog reakcije - Cristiana Ronalda.

S desne strane ubacio je Cancelo do Cristiana Ronalda koji se u stopostotnoj prilici spetljao i nije uspio iskontrolirati loptu na koju je dotrčao Mandžukić i zakucao je u mrežu. Cristiano, koji još uvijek nije zabio prvijenac u Serie A, je prvo razočarano raširio ruke jer nije uspio zahvatiti loptu, no onda se okrenuo prema Mandži i zajedno s njim proslavio pogodak.

Nakon utakmice i talijanski i ostali europski mediji redom pišu o frustraciji zvijezde Juventusa zbog gola suigrača, a situacija je podijelila i navijače. Snimka iz drugog kuta otkriva da je Ronaldo ipak iskreno proslavio Mandžin gol, a i reakcije navijača većinom idu u tom smjeru.

Donosimo neke od prvih reakcija:

"Svatko tko je igrao nogomet zna da je Ronaldova reakcija bila takva jer je nesretno promašio loptu. Smijao se samome sebi jer je loše regirao, ali snimka će sad postati viralna, a njega će opet optužiti da je sebičan".

"Ne vidim ništa loše u tome što je Ronaldo nezadovoljno širio ruke. Jasno je da se radi o reakciji ne njegov promašaj, a ne na Mandžukićev gol".

"Ronaldova reakcija na Mandžukićev gol sve govori. Osmijeh i sreća jer je momčad zabila, a frustracija jer i dalje nije zabio za Juventus. Stvarno ima jedintven instinkt da bude najbolji u svemu. Najbolji nogometaš u povijesti".

"Ronaldova prva reakcija na taj gol pokazuje da je istinski vođa, najveći u povijesti".

"Ronaldo je ljut jer je Mandžukić zabio. Zato nikada neće biti najveći".

Na zanimljivu situaciju, ali i na Ronaldovu ukupnu izvedbu reagirali su i čitatelji Sportskih novosti.

"Pa pored Mandže jedino sto je preostalo Ronaldu je da siri ruke hahahahah".

"Ronaldo za sad "puno zuji malo meda daje", dobro, bilo je tu i nespretnosti i dobrih obrana vratara , ali danas u 1 poluvremenu, pa gotovo "nevidljiv" , u 2. poluvremenu imao 2 udarca i tu priliku gdje je nespretno reagirao, a Mandžukić mu "ukrao" pogodak".

"Bolje da on fula nego da netko drugi zabije"

"Normalno da širi ruke kad slavi gol, kako vi novinari to izokrenete odmah to je strašno".

"Ronaldo traži zaleđe".

"Ronaldo vidi sebe i samo sebe, šta vam je tu čudno bilo je takvih scena dok je igrao i za Real!".

Linker
21. travanj 2024 19:44