REUTERS
SLIJEDI UZBUDLJIVA NOGOMETNA JESEN

RONALDO PROPUŠTA UTAKMICU S HRVATSKOM!? Bila je to u potpunosti njegova odluka, evo zašto ju je ponajbolji igrač svijeta donio pred dvoboj s Vatrenima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2018. 15:09

Talijanska La Gazzetta dello Sport objavila je informaciju da Cristiano Ronaldo preskače iduće dvije utakmice za nacionalnu vrstu. To bi značilo da ponajbolji igrač svijeta neće nastupiti na prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske 6. rujna u portugalskom Almancilu niti na prvoj utakmici Lige nacija koju Portugal igra protiv reprezentacije Italije 10. rujna u Lisabonu.

Iza takve odluke nema prevelike pozadinske priče, Cristiano je jednostavno odlučio da će preskočiti iduće reprezentativno okupljanje Portugala kako bi se što bolje pripremio za nastavak sezone s Juventusom.

Ronaldo još uvijek nije zabio svoj službeni prvijenac za talijanski klub (postigao je pogodak u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa B) i jasno je da se želi predstaviti u što boljem svjetlu svojim navijačima.

Gazzetta navodi da je to u potpunosti bila njegova odluka, a informacija nije potvrđena iz portugalskoga stožera što ovu vijest i dalje čini neslužbenom.

Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija igrat će 6. rujna prijateljsku utakmicu s Portugalom, a zatim će u Elcheu 11. rujna odigrati svoju prvu utakmicu Lige nacija u 20.45 po lokalnom vremenu.

Linker
26. travanj 2024 03:13