screenshot
SERIE A

VIDEO: JUVENTUS BEZ MANDŽE I CRISTIANA RONALDA JEDVA DO POBJEDE KOD BRESCIJE Miralem Pjanić bombom s dvadesetak metara pogodio za slavlje Torineza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2019. 01:03

Peto su kolo talijanske Serie A otvorili Jurićeva Verona i Tudorov Udinese. Sukob splitskih trenera je završio bez pobjednika i bez pogodaka, no Tudor može biti sretan što je došao do barem jednog boda.

Udinese je, preko kapetana Lasagne, promašio veliku priliku u prvom poluvremenu, dok je Verona apsolutno dominirala drugim poluvremenom. Jurić je očito obavio dobar posao u svlačionici što se motiviranja tiče, jer su Udinese u drugom poluvremenu ostavili bez ijednog udarca. Za pogodak im je ipak nedostajalo malo sreće.

Najveće su šanse imali Stepinski i Verre, no golman gostiju Musso je bio vrlo raspoložen i sačuvao 0:0. Tudor je u Veronu došao bez ponajboljeg igrača momčadi, Rodriga De Paula, koji služi suspenziju. Amir Rrahmani kojeg je Jurić ljetos doveo iz Dinama je ponovno odigrao dobrih 90 minuta.

Igrala se još i utakmica između Brescie i Juventusa. Juve je u Bresciu stigao bez Cristiana Ronalda koji ima problema s bedrenim mišićem, ali s novom 4-3-1-2 formacijom s Dybalom i Higuainom u vrhu.

Brescia, za koju je debi upisao Mario Balotelli, je rano povela za 1:0, ali je Juve do kraja prvog poluvremena izjednačio nakon nesretnog autogola domaćina. Pobjednički pogodak za 2:1 zabio je Pjanić niskim volejem s ruba šesnaesterca.

Linker
26. travanj 2024 17:06