Screenshot: Youtube
DRUGI PUT U SAMO PET DANA

VIDEO: SKANDALOZNA POGREŠKA SUCA OBIŠLA JE SVIJET Teško je oštetio Barcelonu, a sada je dosudio jedanaesterac bez ijednog igrača u šesnaestercu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2017. 00:21

Ime španjolskog suca Ignacija Iglesiasa Villanueve opet je osvanulo na naslovnicama španjolskih medija.

Razlog? Druga kardinalna pogreška u razmaku od svega pet dana. Naime, prošlog vikenda Vaillaneuve nije vidio da je Messijev udarac u utakmici Valencije i Barcelone prešao gol liniju za gotovo pola metra, te je tako oštetio katalonski sastav (susret je završio 1:1), a sada je opet naočigled oštetio jedan klub.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO 'SPORNE SITUACIJE' IZ UTAKMICE VALENCIA - BARCELONA

Ovoga puta pogrešku je napravio u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Španjolskog kupa između Espanyola i drugoligaša Tenerifea. Naime, Espanyol je gubio 1:0 kada je na poklon dobio jedanaesterac. Udarac Alvara Vazqueza je rukom zaustavio gostujući nogometaš Jorge Saenz, a sudac je pokazao na bijelu točku.

OVDJE POGLEDAJTE DOSUĐENI SPORNI JEDANAESTERAC ZA ESPANYOL

Sve bi bilo legitimno da se to dogodilo u šesnaestercu, a ne dobra dva metra izvan kaznenog prostora. Zaista nevjerojatan propust koji je glasno odjeknuo.

Espanyol je inače dobio 3:2 nakon što je prva utakmica na Kanarima završila 0:0. Dakle, da nije dosudio jedanaesterac i da je utakmica završila primjerice 2:2, Tenerife bi prošao u osminu finala.

Linker
26. travanj 2024 13:10