Barcelona poništeni gol
 screenshot youtube
ČAK I U MADRIDU PRIZNALI OČITO

VIDEO: NE STIŠAVA SE BURA ZBOG SITUACIJE KOJA JE ŠPANJOLSKU PODIGLA NA NOGE 'Ja sam na centru vidio da je lopta prošla liniju. Sramotno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2017. 12:55

Trebao je to biti veliki derbi u kojem su se sudarile dvije neporažene momčadi španjolske La lige, ali dan nakon okršaja Valencije i Barcelone nitko ne priča o nogometu već o situaciji u kojoj su Katalonci uskraćeni za čisti pogodak.

Naime, u 30. minuti suci nisu priznali potpuno regularan pogodak Messija koji je pucao s ruba kaznenog prostora. Lopta je išla ravno u vratara Valencije Neta kojemu je prošla kroz ruke, a zatim i kroz noge te udarila u tlo kojih pola metra iza gol-linije prije no što se odbila u polje.

Igrači Barcelone krenuli su slaviti pogodak, ali suci nisu zaustavili igru pa je Valencia u protunapadu umalo postigla pogodak. Na televizijskoj snimci jasno se vidi kako je lopta prešla gol-liniju, ali ni glavni sudac niti njegov asistent to nisu označili.

Screenshot

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO 'SPORNE SITUACIJE'

Ova je situacija propisno iznervirala navijače Barcelone koji su 'zapalili' društvene mreže svojim komentarima, ali i igrače.

- Ovo je bila veliko sudačka pogreška. Ja sam na centru vidio da je lopta prošla liniju. Sramotno! Ista stvar dogodila nam se prošle sezone protiv Betisa i možda smo baš zbog toga izgubili naslov. Ne može se dogoditi da lopta uđe tri metra u gol, a da suci to ne vide. Tehnologija bi definitivno pomogla - kazao je Jordi Alba nakon susreta.

Niti naslovnice tamošnjih medija nisi bile ništa blaže prema sucima derbija na Mestalli.

'Postoji kaos, a onda postoji i La Liga' - donosi Marca, dok je Mundo Deportivo bio kratak - 'Skandal!'

Ipak, u prolog tome da će ovakve stvari biti stvar prošlosti u La Ligi ide i činjenica kako će od iduće sezone uz Bundesligu i Seriju A i oni dobiti popularni VAR odnosno video tehnologiju.

Linker
06. svibanj 2024 14:25