Ruben Semedo
 Matthias Hangst/Getty Images / Bongarts/Getty Images
DRAMA U PRIMERI

ŠPANJOLSKU TRESE NEVIĐENI SKANDAL! MLADOG REPREZENTATIVCA ČEKA DUG BORAVAK U ZATVORU Zvijezda Villarreala otela, premlatila i opljačkala čovjeka?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2018. 14:16

Portugalski nogometaš Ruben Semedo prošlog je ljeta stigao iz Sportinga u Villarreal, ali nije bio pretjerano interesantan medijima sve do danas, a razlog nije njegova dobra igra već nešto stravično.

Naime, nogometaša je policija privela zbog sumnje da je oteo i opljačkao čovjeka. Ovu vijest u utorak su potvrdili španjolski mediji, ali i sama policija koja spomenutog tereti za otmicu, premlaćivanje i pljačku koju je navodno izveo u suradnji s još dvoje ljudi.

Osim bivšeg mladog reprezentativca Portugala identiteti ostalih učesnika nisu poznati. Semedo je prije nekoliko mjeseci sudjelovao u incidentu u Valenciji gdje je u jednoj diskoteci udario čovjeka bocom u glavu nakon verbalnog okršaja. Iako je izgledalo kako se na tome sve završilo, isplivali su novi detalji gdje je Semedo navodno oteo čovjeka, odveo ga u svoj stan i pretukao.

Portugalac se nije zaustavio niti na tome već je unesrećenom uzeo ključeve od stana gdje je u konačnici izveo i pljačku. Bude li Semedo na kraju optužen, zasigurno ga čeka duga zatvorska kazna.

Semedo je početkom sezone stigao u Villarreal iz redova Sportinga u transferu vrijednom 14 milijuna eura. Ipak, iako je bio najavljen kao veliko pojačenje nastupio je tek u četiri utakmice u prvenstvu te jednom u Europskoj ligi.

Linker
27. travanj 2024 07:13